• Garevina, Aleksandrovac, Srbija / taticssr@gmail.com

počev od 1954 . . .

TRADICIJA . . .

Samostalna stolarska radnja “Tatić” je izgradila vrstan profesionalni renome na temeljima porodične stolarske radnje osnovane 1954. godine. I tih davnih godina bili smo prepoznatljivi po beskompromisnom kvalitetu drveta i ostalih materijala kao i izuzetnoj finalnoj obradi koja nas je izdvajala iz mora sličnih ponuda što je zahvaljujući negovanju porodične tradicije u obliku prenošenja specifičnih znanja i majstorskih tajni u preradi drveta očuvano do današnjih dana . . .

poslovanje sa iskustvom

ISKUSTVO . . .

Dugogodišnje prisustvo okarakterisano vrhunskim kvalitetom, strogim poštovanjem rokova isporuke kao i krajnje profesionalnim i korektnim odnosom prema poslovnim partnerima obezbedilo nam je vrlo značajno mesto u izradi sanduka i druge pogrebne opreme na teritoriji Srbije . . .

savremen proizvodni pogon . . .

TREND . . .

Zahvaljujući blagovremenoj primeni savremene tehnologije Samostalna stolarska radnja “Tatić” je uhvatila korak sa vremenom i danas predstavlja modernu stolarsku radionicu koja u potpunosti zadovoljava sve aktuelne kriterijume tržišta i evropske standarde kvaliteta . . .